La Zoo va fi astăzi ziua ușilor deschise, iar pentru copii accesul va fi gratis, cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor

La Zoo va fi astăzi ziua ușilor deschise, iar pentru copii accesul va fi gratis, cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion...

La Zoo va fi astăzi ziua ușilor deschise, iar pentru copii accesul va fi gratis, cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi.

„Am decis ca astăzi, să deschidem ușile Grădinii Zoologice. La ora 13:00 vizitatorii mici vor avea acces gratuit, nu și maturii. Vă vor aștepta multe surprize este vorba de noi zone amenajate pentru cei doi urși care au fost mutați, pentru lupi a fost amenajat un voliere mare, dar și altele.

Eu la fel voi merge astăzi încolo la ora 12:00 pentru a mă asigura că totul este pregătit. Acele reguli recomandate rămân în vigoare, asta înseamnă, păstrarea distanței, purtarea măștilor, a nu ne îmbulzi la casă și a folosi dezinfectantul. Noi vrem ca totul să treacă bine, pentru ca să nu punem în pericol nici sănătatea vizitatorilor, nici a personalului care îngrijesc de animale. Dar ei cu siguranță vă așteaptă cu mare drag, deoarece au depus foarte mult efort și le este dor de vizitatori”, a declarat Ceban.

De precizat că edilul capitalei a venit cu un mesaj pentru pici, astfel, care le dorește copilărie fericită şi împlinită, alături de familii. „Copiii sunt viitorul oricărei națiuni, iar viitorul nostru depinde de cât de mult vom investi în noua generație”.

In this article