La mulți ani, de ziua Poliției Naționale

18 decembrie este ziua când atenția noastră se îndreaptă către colegii din Poliție, reafirmându-ne respectul și aprecierea pentru această profesie. „Este nevoie de profesionalism şi responsabilitate pentru a...

18 decembrie este ziua când atenția noastră se îndreaptă către colegii din Poliție, reafirmându-ne respectul și aprecierea pentru această profesie. „Este nevoie de profesionalism şi responsabilitate pentru a oferi oamenilor linişte şi siguranţă. Voi, stimați polițiști, reușiți zilnic să dați dovadă de onoare, sacrificiu și curaj. Dintotdeauna am manifestat o considerațiune pentru voi şi familiile dumneavoastră, care vă sunt alături în toate riscurile și pericolele pe care le impune activitatea în Ministerul Afacerilor Interne. Asocierea acestor gânduri convingerea unei bune cooperări, să aveți răbdare și putere de muncă în continuare!” se regăsește în mesajul de felicitare al șefului Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, transmite Breaking News.

Totodată, ieri în incinta Ministerului Afacerilor Interne a avut loc tradiționala ceremonie dedicată Zilei Poliției a Republicii Moldova, unde cei mai buni și destoinici polițiști au fost menționați cu diplome, insigne, medalii și acordate grade speciale, fiind felicitați de domnul Ministru Alexandru Jizdan și susținuți de colegii din toate subdiviziunile MAI și oaspeții dragi.

In this article


Join the Conversation