La inițiativa lui Igor Dodon, în acest an din bugetul de stat a fost alocat câte jumătate de milion de lei pentru reabilitarea drumurilor

La inițiativa lui Igor Dodon, în acest an din bugetul de stat a fost alocat câte jumătate de milion de lei pentru reabilitarea drumurilor și...

La inițiativa lui Igor Dodon, în acest an din bugetul de stat a fost alocat câte jumătate de milion de lei pentru reabilitarea drumurilor și a infrastructurii din satele Cuconeștii Noi și Terebna, din Edineț. Președintele PSRM a anunțat despre acest lucru în cadrul vizitei în raion.

De asemenea, pentru amenajarea parcului din satul Cuconeștii Noi s-au alocat 350 mii de lei, iar în Terebna se vor cheltui 250 mii de lei pentru finalizarea construcției unui centru pentru tineret. Totodată, 2,5 milioane de lei vor fi cheltuiți pentru proiectarea rețelei de alimentare cu apă.

La propunerea președintelui Igor Dodon, anul trecut, pentru reparația drumurilor locale din aceste sate au fost alocate din buget peste 2,3 milioane de lei.

Cetățenii și administrația locală i-au mulțumit lui Dodon pentru susținerea acordată în dezvoltarea satelor.

In this article