La Corlăteni a fost construit un teren de tenis de câmp, grație programului „Satul european”

Corlăteni – Vizita de astăzi a prim-ministrului Dorin Recean în nordul țării a început în satul Corlăteni, raionul Rîșcani, unde, prin intermediul programului „Satul European”, a fost construit un...

Corlăteni – Vizita de astăzi a prim-ministrului Dorin Recean în nordul țării a început în satul Corlăteni, raionul Rîșcani, unde, prin intermediul programului „Satul European”, a fost construit un teren de tenis de câmp modern. Tot cu sprijinul financiar al Guvernului, a fost procurat și echipamentul necesar pentru dotarea stadionului sportiv multifuncțional. 

Șeful Cabinetului de miniștri a apreciat efortul depus de autoritățile locale pentru a crea condiții de dezvoltare tinerilor din localitate care fac performanță în acest domeniu sportiv și care, anterior, erau nevoiți să facă naveta zilnic la Bălți pentru a practica tenisul de câmp.

„Satul Corlăteni este o localitate model la capitolul modernizare. Are o comunitate implicată, un primar activ și un management corect al primăriei. Au implementat o serie de proiecte de infrastructură importante – construcție de drumuri, iluminat stradal și conectare la apeduct și gaz. Împreună, ei modernizează localitatea, oferă noi oportunități de dezvoltare cetățenilor și construiesc Europa acasă”, a spus premierul Dorin Recean.

Terenul de tenis de câmp urmează a fi inaugurat pe 23 iulie. Acesta este integrat în cadrul stadionului multifuncțional din localitate, alături de un teren de fotbal, volei, fitnes și un teren de joacă pentru copii.

Corlăteni este un sat şi comună din raionul Rîşcani cu o populație de peste 5 mii de locuitori.

In this article