Kulminski ar fi persoana de legătură dintre Președinție și persoanele care au răpit ex-judecătorul din Ucraina

În cazul răpirii judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus, a apărut o urmă ce duce spre Președinția condusă de Maia Sandu. despre aceasta anunță canalul de Telegram INDEX. “Surse apropiate...

În cazul răpirii judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus, a apărut o urmă ce duce spre Președinția condusă de Maia Sandu. despre aceasta anunță canalul de Telegram INDEX.

“Surse apropiate anchetei ne-au comunicat faptul că unul dintre ucrainenii implicați în răpirea lui Ceaus a avut mai multe întâlniri cu un membru al Consiliului Suprem de Securitate al Republicii Moldova, considerat drept consilier informal al Maiei Sandu. E vorba de Vladislav Kulminski, cunoscut drept consilier din umbră al Maiei Sandu, desemnat de șefa statului în calitate de membru al Consiliului Suprem de Securitate. Sursele INDEX ne-au mai spus că cei doi (numele ucraineanului deocamdată este ținut în secret) au avut mai multe întâlniri și că se cunosc personal de mai mulți ani. Potrivit acelorași surse, cel mai probabil, anume Vladislav Kulminski a fost persoana de legătură între Maia Sandu și cei care au realizat operațiunea serviciilor speciale ucrainene de răpire a lui Nicolae Ceaus”, anunță INDEX.

In this article