Jucătorii echipei de fotbal a Primăriei Chișinău, premiați de Ion Ceban

Jucătorii echipei de fotbal a Primăriei Chișinău, care a devenit vicecampioană în cadrul campionatului Amoliga Masters, au fost premiați de primarul general Ion Ceban. Edilul i-a mulțumit echipei,...

Jucătorii echipei de fotbal a Primăriei Chișinău, care a devenit vicecampioană în cadrul campionatului Amoliga Masters, au fost premiați de primarul general Ion Ceban. Edilul i-a mulțumit echipei, din care fac parte viceprimarul Ilie Ceban, consilierul Cornel Pântea și alți funcționari și amatori, pentru meciurile excepționale și că au reprezentat Primăria cu demnitate.

„Am înmânat diplome de mulțumire și premii echipei de fotbal a Primăriei Municipiului Chișinău, care a devenit vicecampioană în urma desfășurării Campionatului Amoliga Masters 2023, fiind la egalitate de puncte cu campionii! Le-am mulțumit pentru prestația excepțională și pentru că au reprezentat Primăria Chișinău cu demnitate! Obiectivul echipei pentru anul viitor este să devină campionii turneului!”, a declarat Ion Ceban.

Amintim, finala Campionatului Amoliga Masters 2023 a avut loc la sfârșitul lunii noiembrie, pe Arena Sportivă din Parcul „La Izvor”. La ediția din acest an, timp de 8 luni, au participat 12 echipe formate din jucători care au peste 40 de ani.

In this article