Jefuită pe terenul de joacă

O plimbare cu copilul la terenul de joacă s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru o tânără mama din capitală. În timp ce se juca cu fiul ei, un...

O plimbare cu copilul la terenul de joacă s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru o tânără mama din capitală. În timp ce se juca cu fiul ei, un necunoscut a atacat-o și i-a smuls din mână telefonul mobil.

Totul s-a întâmplat în data de nouă februarie, pe str. M. Sadoveanu, sect. Ciocana. Imediat după incident, tânăra a sunat la poliție. Și le-a povestit oamenilor legii despre cele întâmplate. Aceasta a relatat că i-a fost adus un prejudiciu de peste 10.000 de lei. După mai multe investigații, oamenii legii au dat de urmele suspectului. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 32 de ani. Audiat, suspectul și-ar fi recunoscut vina.

Forțele de ordine au mai stabilit că anterior, suspectul a mai fost reșinut pentru furturi și jafuri. Acum, tânărul este reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru jaf. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 7 ani de pușcărie. Investigațiile pe caz continua.

In this article