Jaf armat pe traseul Chișinău-Leușeni. Doi mascați au atacat un Mercedes și l-au deposedat pe șofer de aproape jumătate de milion de dolari

Un bărbat a fost atacat de doi mascați noaptea trecută, în timp ce se deplasa cu automobilul pe traseul Chișinău-Leușeni, susțin sursele Deschide.MD. Preliminar, potrivit declarațiilor făcute de...

Un bărbat a fost atacat de doi mascați noaptea trecută, în timp ce se deplasa cu automobilul pe traseul Chișinău-Leușeni, susțin sursele Deschide.MD.

Preliminar, potrivit declarațiilor făcute de păgubaș la poliție, un bărbat de aproximativ 50 de ani, noaptea trecută, aproximativ în jurul orei 23:45, se deplasa pe traseul M-1 la volanul unui Mercedes S-Class, când a fost oprit forțat de un alt vehicul.

Surse apropiate anchetei susțin că din mașină ar fi coborât două persoane cu cagule pe cap și înarmate cu puști automat, iar după ce l-au amenințat cu moartea pe șofer, l-au deposedat de Mercedes, dar și de o sumă de aproximativ 500 000 de dolari și au dat bir cu fugiții.

În prezent oamenii legii demarează mai multe acțiuni speciale de investigații pentru a stabili identitatea făptașilor, locul aflării acestora cu ulterioara reținere, dar și alte circumstanțe cu referire la acest caz.

In this article