Își creează sau nu PARTID? Deputatul Eugeniu Nichiforciuc deschide parantezele „După alegerile parlamentare…”

Deputatul Eugeniu Nichiforciuc spune că discuțiile privind formarea unui partid al grupului format din cei peste 80 de primari vor începe de la interesul persoanelor, transmite TRIBUNA. Eugeniu...

Deputatul Eugeniu Nichiforciuc spune că discuțiile privind formarea unui partid al grupului format din cei peste 80 de primari vor începe de la interesul persoanelor, transmite TRIBUNA.

Eugeniu Nichiforciuc a menționat că după alegeri se va discuta dacă se va face partid sau ce acțiuni vor fi întreprinse în continuare.

„Mulți din ei sunt la al treilea, al patrulea mandat de primar și sunt sigur că vor merge mai departe ca primari, alții sunt la primul mandat. Trebuie să le asigurăm acestor oameni o platformă de la care să candideze, un primar independent nu are consilieri. Multe lucruri se blochează la votul în consiliu.

După alegeri vom avea o discuție la subiect și vom decide ce vom face în continuare, cert este că nu ne retragem din politică”, a spus deputatul la emisiunea „Puterea a patra” de la postul TV N4.

In this article