Irina Vlah, susținută pentru candidatura la Președinția Moldovei: „Primul pas spre succes”

La Chișinău a avut loc o ședință a grupului de inițiativă pentru susținerea candidaturii Irinei Vlah la funcția de Președinte al Republicii Moldova. În cadrul evenimentului, Vlah a...

La Chișinău a avut loc o ședință a grupului de inițiativă pentru susținerea candidaturii Irinei Vlah la funcția de Președinte al Republicii Moldova. În cadrul evenimentului, Vlah a subliniat importanța acestui prim pas către succes și a subliniat că echipa sa este formată din tineri, profesori, medici și antreprenori care doresc să contribuie la construirea unei Moldove pașnice și prospere.

„Am alături de mine oameni care își doresc o schimbare reală în Republica Moldova. Sunt tineri entuziaști, profesori dedicați, medici care luptă pentru sănătatea noastră și antreprenori care vor să aducă prosperitate. Împreună, vom construi viitorul acestei țări,” a declarat Irina Vlah.

Vlah, fostă bașcană a Găgăuziei, și-a exprimat determinarea de a aduce schimbări semnificative în Republica Moldova, subliniind necesitatea unei conduceri care să prioritizeze pacea și dezvoltarea economică. Aceasta a făcut apel la toți cetățenii care împărtășesc aceste valori să se alăture echipei sale în acest demers electoral.

 

In this article