Irina Vlah: „Bunul simț și legea ar trebui să protejeze artiștii ansamblului „Joc”

Irina Vlah, președinta asociației „Platforma Moldova”, a transmis un mesaj de susținere pentru directorul și întreaga echipă a ansamblului „Joc”. Ea a subliniat că în țările democratice, bunul...

Irina Vlah, președinta asociației „Platforma Moldova”, a transmis un mesaj de susținere pentru directorul și întreaga echipă a ansamblului „Joc”. Ea a subliniat că în țările democratice, bunul simț și legea protejează cetățenii de reacțiile nejustificate ale liderilor, lucru care, din păcate, nu se întâmplă întotdeauna în Moldova.

„Îmi exprim sprijinul pentru director și întreaga echipă a ansamblului ‘Joc’. În țările democratice, bunul simț și legea îi protejează pe cetățeni de reacțiile isterice ale liderilor. În Moldova, din păcate, nu știu nici de una, nici de alta. Rămâne să sperăm la reacție și solidaritate din partea societății. Îi îndemn pe toți să susțină artiștii minunatei echipe,” a declarat Irina Vlah.

Președinta asociației „Platforma Moldova” îndeamnă societatea să sprijine artiștii ansamblului „Joc”, subliniind importanța solidarității în fața dificultăților cu care se confruntă aceștia.

In this article