O femeie și un bărbat, condamnați la închisoare pentru viol. Femeia, împreună cu alte complice, a bătut victima și a obligat-o să întrețină acte sexuale cu inculpatul

Datorită diligenței procurorilor și ofițerilor de poliție, două persoane acuzate de abuz sexual au fost condamnate.  Astfel, printr-o sentință recent pronunțată, un bărbat, în vârstă de 24 de ani,...

Datorită diligenței procurorilor și ofițerilor de poliție, două persoane acuzate de abuz sexual au fost condamnate. 

Astfel, printr-o sentință recent pronunțată, un bărbat, în vârstă de 24 de ani, și o femeie, în vârstă de 37 de ani, au fost recunoscuți vinovați pentru infracțiunea de viol, comis în participație complexă, stabilindu-li-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 6 ani și, respectiv, 5 ani și 6 luni, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis.

Potrivit învinuirii înaintate de acuzatorii de stat, inculpatul, la 22 octombrie 2023, a mers în ospeție la inculpată, pentru a face frigărui. Acolo, au mai fost invitate alte trei femei. Din cauza unui conflict mai vechi între femei, acestea au bătut-o pe una din ele și au obligat-o să întrețină acte sexuale forțate cu inculpatul.

Ce doi inculpați și-au recunoscut vinovăția în comiterea infracțiunii imputate.

Cauza în privința celorlalte făptuitoare a fost disjunsă în procedură separată, momentan, dosarul fiind la faza examinării judiciare.

Notă: Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

In this article