Irina Gotișan-Sotnic a fost numită în funcția de consilieră prezidențială pentru comunicare publică

Șefa statului a semnat astăzi decretul prin care, începând cu data de 7 februarie, Irina Gotișan-Sotnic va exercita funcția de consilieră prezidențială pentru comunicare publică și purtătoare de cuvânt a...

Șefa statului a semnat astăzi decretul prin care, începând cu data de 7 februarie, Irina Gotișan-Sotnic va exercita funcția de consilieră prezidențială pentru comunicare publică și purtătoare de cuvânt a Președintelui Republicii Moldova.

Irina Gotișan-Sotnic este absolventă a Institutului John McCain (Washington D.C.) și a Școlii de Jurnalism din Moldova. A fost mai mulți ani jurnalistă și corespondentă la Moldova 1 și Radio Europa Liberă (Praga), unde a abordat, în principal, problemele politice, iar ulterior a oferit consultanță în comunicare pentru organizații precum FAO, PNUD și IRI. Irina Gotișan-Sotnic are, de asemenea, experiență în managementului proiectelor media (Internews Moldova, Centrul pentru Jurnalism Independent). De la 1 septembrie 2022, a fost șefa Direcției Informare și Comunicare cu Mass-media a Președinției.
In this article