Ion Chicu și-a cerut iertare în fața cetățenilor pentru că în acest an Paștele va fi altfel

Premierul Ion Chicu și-a cerut iertare în fața cetățenilor pentru că în acest an Paștele nu va fi sărbătorit tradițional. Șeful Guvernului a îndemnat populația să se resemneze...

Premierul Ion Chicu și-a cerut iertare în fața cetățenilor pentru că în acest an Paștele nu va fi sărbătorit tradițional. Șeful Guvernului a îndemnat populația să se resemneze într-un cerc cât mai restrâns în aceste zile importante pentru toți creștinii.

”Oameni buni, vreau să vă rog să mă iertați pentru acele incomodități pe care vi le creăm în această perioadă. Nu este o dorință a noastră, ci o necesitate”, a spus șeful Guvernului.

Potrivit premierului, anul acesta este anul când cel mai mult avem nevoie să ne auzim unul pe altul, să ne respectăm și să ne protejăm unii pe alții.

”Sărbătorile de Paște înseamnă căldură, lumină, dar căldura și lumina trebuie să fie în suflet nu la mesele copioase, companii zgomotoase și petreceri”, a spus Chicu.

Premierul a cerut cetățenilor să respecte munca și sănătatea lucrătorilor medicali, a polițiștilor, care zilnic sunt antrenați în lupta cu COVID-19. Potrivit lui Chicu, aceste persoane nu vor avea sărbători, ci vor fi la datorie.

”Vă rog să-i ajutăm pe acești oameni să ne ajute”, a declarat Chicu.

Premierul i-a felicitat pe toți cetățenii țării cu sfintele sărbători de Paște, le-a dorit sănătate, lumină și pace în suflet.

In this article