Ion Chicu a discutat cu președintele MĂR despre măsurile întreprinse pentru depășirea crizei

În ziua când Guvernul a votat, repetat, reducerea TVA de la 20 la 15% pentru sectorul HoReCa, premierul Ion Chicu a avut o întâlnire cu președintele asociației...

În ziua când Guvernul a votat, repetat, reducerea TVA de la 20 la 15% pentru sectorul HoReCa, premierul Ion Chicu a avut o întâlnire cu președintele asociației patronale „Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din RM” (MĂR), Aneta Zasavițchi.

Interlocutorii au discutat despre acțiunile ce se întreprind pentru a depăși criza din domeniu, provocată de pandemia COVID-19. Aneta Zasavițchi l-a informat pe premier că acum se caută noi forme de producere și livrare a serviciilor întreprinderilor din industria HoReCa. Membrii asociației investesc în digitalizarea serviciilor, în special a vânzărilor, încercând astfel să satisfacă necesitățile consumatorilor.

Ion Chicu a salutat eforturile depuse de oamenii de afaceri pentru a păstra businessul dar și locurile de muncă. Premierul a reiterat că, la sfârșitul lunii, unele restricții impuse ar putea fi anulate, dacă situația epidemiologică se va îmbunătăți.

 

In this article