Ion Ceban:„Rog să lăsăm ancheta și oamenii legii să-și facă munca”

Săptămâna trecută, în Chișinău, a avut loc un caz tragic, unde un copil a decedat, iar altul a fost spitalizat, în Parcul „Sarmizegetusa” din sectorul Botanica al Capitalei....

Săptămâna trecută, în Chișinău, a avut loc un caz tragic, unde un copil a decedat, iar altul a fost spitalizat, în Parcul „Sarmizegetusa” din sectorul Botanica al Capitalei.

Primarul General, Ion Ceban, a adresat condoleanțe familiei, menționând că pentru toți a fost o tragedie, iar municipalitatea a oferit suport financiar ambelor familii.

„În prezent, organele de drept desfășoară ancheta pentru a stabili cauzele incidentului. Foarte mulți ne-au întrebat ce s-a întâmplat. Rog să lăsăm ancheta și oamenii legii să-și facă munca”, a adăugat edilul în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei Chișinău din 22 iulie.

De asemenea, în context, Ion Ceban a precizat că a dispus verificarea tuturor străzilor, parcurilor și ogrăzilor din oraș să fie verificare, dar, din păcate, oamenii au tendința să se conecteze singuri, provocând astfel situații de risc.

Nu în ultimul rând, Primarul a venit cu o replică și pentru cei care au au încercat să politizeze acest incident tragic.

„Am văzut unele încercări de a da vina din nou pe primar. Nu se duce primarul să verifice componența amestecului asfaltic, cât de bun este lemnul pentru un mobilier și ce se află într-un pilon. Rog să evităm și să fim oameni în primul rând”, a conchis Ion Ceban.

 

In this article