Ion Ceban: “Vă mint și vă veți convinge în cel mai scurt timp” – Acuzații la adresa Guvernului

Guvernarea este acuzată de noi acțiuni manipulatoare și mesaje false despre „proiectele” realizate în Capitală. „Orașul Chișinău a ajuns să fie împânzit cu minciuni ale celor care nu...

Guvernarea este acuzată de noi acțiuni manipulatoare și mesaje false despre „proiectele” realizate în Capitală. „Orașul Chișinău a ajuns să fie împânzit cu minciuni ale celor care nu au făcut nimic pentru Capitală”, a declarat edilul Capitalei, Ion Ceban, în cadrul ședinței de azi a Primăriei Chișinău.

„Vă mint și vă veți convinge în cel mai scurt timp de acest lucru. Sunt niște mincinoși. Propun să-i luăm de mânuțe ca să arate dacă au făcut ceva în raza orașului. Am rămas profund surprins să văd niște lucruri care nu corespund adevărului. E o campanie electorală și oamenii „muncesc” din greu. Poate măcar în campanie vor face ceva”, a declarat Ion Ceban.

Primarul Capitalei a precizat că municipalitatea va munci în continuare și, cel mai important, „cerem să nu ne încurce în ceea ce facem. Noi știm ce avem de făcut și o vom face sârguincios”.

In this article