Ion Ceban solicită întreținerea și supravegherea sporită a plajelor în vederea asigurării siguranței copiilor. Plajele să fie afânate zilnic

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a adus în atenția autorităților, în cadrul unei ședințe a Primăriei, necesitatea unei întrețineri și supravegheri sporite a plajelor, având în vedere numărul...

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a adus în atenția autorităților, în cadrul unei ședințe a Primăriei, necesitatea unei întrețineri și supravegheri sporite a plajelor, având în vedere numărul mare de copii și cantitatea crescută de deșeuri lăsate în urma vizitelor. Edilul a atras atenția asupra importanței monitorizării atente a copiilor de către salvamari și a colaborării strânse cu poliția pentru a intensifica inspecțiile în aceste zone.

“Plajele trebuie să fie afânate și întreținute zilnic”, a afirmat primarul Ceban. “Observăm un număr considerabil de copii care se bucură de aceste zone, dar în același timp constatăm și o cantitate semnificativă de deșeuri lăsate în urma lor. Este important ca toate zonele să fie menținute într-o stare curată și sigură.”

Edilul a adresat un apel special către salvamari și le-a solicitat să fie atenți și să atenționeze copiii cu privire la pericolele din zonele de plajă. “Am văzut mulți copii care nu sunt supravegheați corespunzător de părinți”, a subliniat Ceban. “Salvamarii trebuie să fie vigilenți și să le reamintească constant copiilor despre importanța precauției în aceste zone. Siguranța lor este prioritatea noastră.”

Primarul a mai menționat necesitatea unei colaborări strânse cu poliția în scopul intensificării inspecțiilor pe plaje. “Fac un apel către poliție să inspecteze mai des aceste zone și să asigure respectarea regulilor și măsurilor de siguranță”, a declarat Ceban. “O prezență sporită a forțelor de ordine va contribui la menținerea unui mediu sigur și plăcut pentru toți cetățenii.”

Ion Ceban a evidențiat importanța responsabilității și colaborării tuturor părților implicate în asigurarea siguranței și curățeniei pe plaje. “Avem datoria să ne asigurăm că aceste zone sunt prietenoase și sigure pentru toți locuitorii și vizitatorii noștri”, a concluzionat primarul.

In this article