Ion Ceban se pregătește de iarnă: Am solicitat responsabililor să urgenteze lucrările de pregătire către sezonul de încălzire 2022-2023

Primarul general Ion Ceban a convocat în şedinţă conducătorii entităţilor municipale, dar și reprezentanții S.A. Termoelectrica, Premier Energy și Chișinău-Gaz, pentru a discuta despre pregătirea către sezonul rece...

Primarul general Ion Ceban a convocat în şedinţă conducătorii entităţilor municipale, dar și reprezentanții S.A. Termoelectrica, Premier Energy și Chișinău-Gaz, pentru a discuta despre pregătirea către sezonul rece al anului 2022-2023.

„Printre subiecte discutate au fost: pregătirea fondului locativ municipal pentru sezonul rece, care este în plin proces, pregătirea tehnicii de deszăpezire şi a stocului de material antiderapant și pregătirea instituţiilor din domeniul cultural, social şi de învăţământ.

Astfel, în blocuri sunt desfășurate lucrări de întreținere, de profilaxie a rețelelor inginerești și sunt reparate acoperișurile. În primul rând, este monitorizată pregătirea blocurilor care sunt conectate la sistemul centralizat de încălzire.

După pregătirea sistemelor de încălzire, administratorii blocurilor se concentrează pe termoizolare, reparația ușilor la etajele tehnice, subsoluri etc”, a punctat Ceban.

În contextul crizei energetice, Ion Ceban a solicitat responsabililor să urgenteze lucrările de pregătire către sezonul de încălzire 2022-2023.

In this article