Ion Ceban remarcă aprecieri din partea diasporii. În continuare ne concentrăm pe multă muncă

În cadrul unei ședințe recente la Primărie, Ion Ceban, primarul general al Chișinăului, a exprimat satisfacția față de feedbackul pozitiv pe care îl primește de la cetățenii care...

În cadrul unei ședințe recente la Primărie, Ion Ceban, primarul general al Chișinăului, a exprimat satisfacția față de feedbackul pozitiv pe care îl primește de la cetățenii care locuiesc în diasporă și care se întorc acasă în această perioadă.

Ceban a menționat că “În această perioadă revin acasă foarte mulți conaționali de ai noștri și mă bucur să aud că regăsesc orașul schimbat spre bine. Foarte multe aprecieri vin din partea diferitor reprezentați care locuiesc în diasporă.”

În același timp, primarul a accentuat importanța de a se concentra pe muncă, în ciuda apropiatei campanii electorale. “Este de datoria noastră să ne facem munca în continuare, iar când va fi vorba de campania electorală, atunci vom dezbate problemele,” a adăugat el, subliniind responsabilitatea de a continua să aducă îmbunătățiri orașului.

In this article