Ion Ceban reacționează: Iluminatul public este conectat potrivit graficului. Insist să fie luate decizii radicale la nivel central pentru acei șoferi, care nu respectă RCA

Iluminatul stradal în Chișinău este conectat și deconectat conform regulamentului obișnuit, ținându-se cont de normativele în vigoare și programul anual al întreprinderii “Lumteh”. Despre aceasta a scris primarul...

Iluminatul stradal în Chișinău este conectat și deconectat conform regulamentului obișnuit, ținându-se cont de normativele în vigoare și programul anual al întreprinderii “Lumteh”. Despre aceasta a scris primarul general Ion Ceban.

Edilul afirmă că devieri cu o oră de la graficul stabilit au fost înregistrate doar în luna octombrie 2022, timp de o săptămână, urmare a Deciziei Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE).

„Primăria Municipiului Chișinău a depus toate eforturile pentru a reveni la regimul obișnuit de iluminare, pentru a spori siguranța cetățenilor.

Totodată, Primăria Chișinău este deschisă pentru a acorda tot suportul poliției pentru a fi organizate campanii de informare atât în diverse instituții, cât și în școli și grădinițe cu privire la siguranța în traficul rutier.

La rândul, nostru întreprindem multiple acțiuni pentru siguranța cetățenilor pe străzile capitalei”, a declarat Ceban.

Edilul insistă și solicită să fie luate decizii radicale la nivel central pentru acei șoferi, dar și pietoni care nu respectă regulile circulației rutiere.

In this article