Ion Ceban răspunde acuzaţiilor precum că în calitate de membri ai echipei MAN sunt mulţi colegi din Primăria Chişinău: Guvernul de sus până jos este PAS-ist, asta nu deranjează?

În cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4, Primarul General al Capitalei, Ion Ceban a răspuns la criticile care i se aduc de mai...

În cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4, Primarul General al Capitalei, Ion Ceban a răspuns la criticile care i se aduc de mai multe persoane, precum că în calitate de membri ai echipei MAN, sunt mulţi colegi din Primăria Chişinău.

„Dar faptul că Guvernul de sus până jos este PAS-ist, asta nu deranjează? Dar că avem directori de şcoli în toată ţara „galbeni”, asta nu deranjează?

Eu nu am dat afară nici pe o persoană pe criterii politice şi acest lucru este cunoscut. Eu cred că e normal un om să adere la o echipă cu care se identifică şi care generează rezultate, nu văd o problemă.
Şi peste Prut situaţia e la fel, unul e PSD-ist, altul PNL-ist. La bătut limba pe la TV se pricep mulţi.

În cazul echipei Mişcarea Alternativa Naţională nu există incompatibilitate de funcţie sau conflict de interese, ce căutăm noi? Asta e echipa MAN, care are rezultate frumoase în capitală”, a specificat Ion Ceban.

Amintim că în data de 21 decembrie a avut loc primul congres al partidului Mişcarea Alternativa Naţională, la care Ion Ceban a fost numit preşedintele formaţiunii.

In this article