Ion Ceban: Nici o lacrimă de om și nici o viață de om nu poate fi argumentată printr-o intervenție militară

„Nici o lacrimă de om și nici o viață de om nu poate fi argumentată printr-o intervenție militară”. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban despre invazia...

„Nici o lacrimă de om și nici o viață de om nu poate fi argumentată printr-o intervenție militară”. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban despre invazia Rusiei în Ucraina. Declarațiile au fost făcute în cadrul deschiderea expoziției de artă „Copiii pentru pace”, realizată de zeci de elevi din capitală.

„Este negru pe alb – războiul este cel mai cumplit lucru ce se poate întâmpla. Nicio lacrimă de om și nicio viață de om nu poate fi argumentată printr-o intervenție militară. Este foarte bine să vedem interiorul copiilor și ce cred ei despre asta, ca să ne convingem că ei sunt mult mai adânci în percepția lor, în interpretările lor și atitudinile lor față de pace. E atât de multă durere, cât și multă speranță că lucrurile se pot schimba”, a declarat Ceban.

Amintim că, pe 23 și 24 februarie, în semn de solidaritate, cu poporul ucrainean, Muzeul municipal, Turnul de Apă, Arcul de Triumf, vor fi iluminate în culorile Drapelului de Stat al Ucrainei.

In this article