Ion Ceban: „Lucrările de renovare a trotuarului de pe strada Hristo Botev, din sectorul Botanica, sunt în plină desfășurare”

Ion Ceban informează locuitorii Capitalei că, lucrările de renovare a trotuarului din str. Hristo Botev, continuă. „Lucrările de renovare a trotuarului de pe strada Hristo Botev, din sectorul...

Ion Ceban informează locuitorii Capitalei că, lucrările de renovare a trotuarului din str. Hristo Botev, continuă.

„Lucrările de renovare a trotuarului de pe strada Hristo Botev, din sectorul Botanica, sunt în plină desfășurare. Proiectul include amenajarea aleii pietonale și instalarea mobilierului urban pe tronsonul cuprins între bulevardul Dacia și strada Independenței”, a adăugat Primarul General.

În cadrul proiectului, spune Ion Ceban, vor fi instalate bănci și coșuri de gunoi, pentru a crea un spațiu urban confortabil și funcțional pentru locuitorii și vizitatorii zonei.

De altfel, reiterează edilul, procesul de renovare a trotuarului din str. Hristo Botev face parte dintr-o serie de inițiative ale Primăriei Municipiului Chișinău, cu scopul de a moderniza infrastructura urbană și a îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor.

In this article