Ion Ceban invită locuitorii capitalei la Festivalul „Te salut, Chișinău”

Festivalul „Te salut, Chișinău” revine în forță pentru a sărbători aniversarea orașului. Primarul general Ion Ceban a invitat toți locuitorii capitalei, dar în special pe deputații PAS. „În...

Festivalul „Te salut, Chișinău” revine în forță pentru a sărbători aniversarea orașului. Primarul general Ion Ceban a invitat toți locuitorii capitalei, dar în special pe deputații PAS.

„În această săptămână începând de pe data de 14 iulie până pe data de 17 iulie când este ziua orașului și împlinește 587 de ani de la prima atestare, va avea loc Festivalul „Te salut, Chișinău”.

Este o tradiție deja și Festivalul se află la a treia ediție. Atenție, pentru cei din presă care vor căuta senzații în titluri. Dragi deputați PAS, vă invităm pe toți, sunteți locuitorii capitalei și orice culoare politică ați avea, vrem să ne bucurăm de aceste zile frumoase.. Și în acest an pe parcursul a trei zile vor avea loc mai multe manifestări cultural-artistice pe Strada Pietonală „Eugen Doga”.

Este vorba de participarea mai multor artiști naționali și internaționalei, târguri ale producătorilor și prezentarea programelor municipale”, a punctat Ceban.
Edilul a precizat că luni, 17 iulie, de la ora 17:00, când se împlinesc 587 de ani de la prima atestarea a Chișinăului în Scuarul „Mihai Eminescu”, va avea loc: lansare de carte, recital de poezie, muzică, pictură, proiecții de filme.

„Este un eveniment unde vin locuitorii Chișinăului, dar și foarte mulți oaspeți, devenind o atracție turistică. Tot luni, pe data de 17 iulie, la Grădina Zoologică din Chișinău seara va avea loc un eveniment inedit pentru copii și maturi, iar intrarea va fi gratuită. În data de 16 iulie în sectorul Râșcani va avea loc un eveniment cu participarea amatorilor de automobile”, a punctat Ceban.

In this article