Ion Ceban: Investiții masive în sistemul medical al Chișinăului

Președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban, a declarat astăzi că Primăria Chișinău a investit masiv în modernizarea sistemului medical, în ultimii ani. „Atunci când ne dau lecții...

Președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban, a declarat astăzi că Primăria Chișinău a investit masiv în modernizarea sistemului medical, în ultimii ani.

„Atunci când ne dau lecții despre faptul că în Chișinău se investește superficial. Să știți dragi locuitori că vă mint. Jumătate de miliard de lei am majorat alocațiile pentru modernizarea spitalelor și policlinicilor”, a declarat Ceban.
El a menționat că Primăria Chișinău a termoizolat 3 spitale municipale, unele dintre cele mai mari, și a investit în deschiderea de noi secții, moderne, reparate după ultimele standarde și echipate cu cele mai moderne echipamente medicale.
„Astăzi 3 spitale municipale, unele dintre cele mai mari, sunt termoizolate de primăria Chișinău. În aceste instituții am investit la deschiderea de noi secții, moderne, reparate după ultimele standarde și echipate cu cele mai moderne echipamente medicale”, a spus Ceban.
Ion Ceban a mai afirmat că Primăria Chișinău continuă să investească în sistemul medical, pentru a oferi locuitorilor o asistență medicală de calitate.
„Continuăm să investim în sistemul medical, pentru a oferi locuitorilor o asistență medicală de calitate”, a mai spus Ceban.

In this article