Ion Ceban, întrevedere cu viceministrul Departamentului Internațional al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez, Chen Zhou

Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, continuă vizita oficială pe care o întreprinde în China. În ultima sa postare pe rețelele sociale, edilul a anunțat că, la...

Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, continuă vizita oficială pe care o întreprinde în China.

În ultima sa postare pe rețelele sociale, edilul a anunțat că, la Beijing, a avut o întrevedere și cu viceministrul Departamentului Internațional al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez, Chen Zhou.

„Am discutat despre posibilitatea unei colaborări multilaterale cu regiunile și orașele din China, în diverse domenii, precum și oferirea suportului în organizarea întrevederilor la nivel înalt”, a scris Primarul General.

Ținând cont că, Departamentul are competențe și facilitează stabilirea relațiilor la nivel înalt, cu diferite entități din China, Ion Ceban a adăugat că echipa pe care o conduce își propune ca fracțiunea MAN din CMC să dezvolte relații de colaborare și să facă schimb de experiență pe linie de partid.

Zilele acestea, o delegație a Primăriei Municipiului Chișinău, condusă de Primarul General Ion Ceban, efectuează o vizită de lucru în China. Cheltuielile vizitei sunt suportate de partea chineză.

In this article