Ion Ceban, întâlniri cu zeci de primari ai marilor orașe și lideri mondiali la un forum din Ecuador

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, participă, în aceste zile, la Forumul Mondial al Liderilor pentru Orașe și Spații Publice Sigure, organizat în Quito, Ecuador, sub egida Organizației...

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, participă, în aceste zile, la Forumul Mondial al Liderilor pentru Orașe și Spații Publice Sigure, organizat în Quito, Ecuador, sub egida Organizației Națiunilor Unite. La eveniment sunt 56 de primari și mulți lideri mondiali.

”Chișinăul va depune cererea de aderare la Rețeaua Globală „Orașe Sigure” cu suportul UN Women”, a declarat Ion Ceban în cadrul reuniunii internaționale.

Ieri, în cadrul celui de-al VI-lea Forum Mondial al Liderilor pentru Orașe și Spații Publice Sigure, edilul Ion Ceban a avut deja un discurs despre implicarea femeilor în administrația publică locală.

”În cadrul forumului am venit cu o prezentare despre situația din municipiul Chișinău și implicarea femeilor în Administrația Publică Locală, dar și în alte domenii. Am vorbit despre faptul că, în cadrul Primăriei Chișinău avem angajate foarte multe femei, suntem pentru egalitatea de gen și manifestăm toleranță zero față de orice tip de hărțuire împotriva femeilor”, a declarat Ion Ceban.

In this article