Ion Ceban: În Parcul Dumitru Rîșcanu din strada cu același nume, au fost amenajate două terenuri de fitness/workout

În Parcul Dumitru Rîșcanu din strada cu același nume, au fost amenajate două terenuri de fitness/workout! Potrivit primarului general Ion Ceban, unul dintre aceste terenuri este cu acces...

În Parcul Dumitru Rîșcanu din strada cu același nume, au fost amenajate două terenuri de fitness/workout! Potrivit primarului general Ion Ceban, unul dintre aceste terenuri este cu acces inclusiv pentru persoanele cu nevoi speciale.

„Totodată, aici au început lucrările de amenajare și a unui teren de joacă pentru copii.

Amintesc că în prezent pe ultima sută de metri sunt lucrările de reabilitare a Parcului Dumitru Râşcanu din str. D. Râşcau, care este prima etapă a proiectului. Acesta presupune reparaţia aleilor pietonale, instalarea sistemului de iluminat, a mobilierului urban, amenajarea spaţiilor verzi, crearea locurilor de parcare”, scrie edilul pe pagina sa de Facebook.

Actualmente se lucrează la cea de a doua etapă de reabilitare a Parcului, din str. Braniştii, care prevede amenajarea aleilor pietonale, curăţarea lacului, modernizarea sistemului de iluminat şi crearea locurilor de parcare.

In this article