Ion Ceban : Dumitru Țîra, se află într-o criză de inspirație și a hotărât să se ia de socialiști

Candidatul PPEM la funcția de primar a Capitalei, Dumitru Țîra, se află într-o criză de inspirație și a hotărât să se ia de socialiști pentru a-și crea autoritate....

Candidatul PPEM la funcția de primar a Capitalei, Dumitru Țîra, se află într-o criză de inspirație și a hotărât să se ia de socialiști pentru a-și crea autoritate. Este răspunsul lui Ion Ceban la acuzațiile lui Țîra, care a declarat că un interviu al său ar fi fost refuzat de câteva instituții media, sub presiunea socialiștilor și lui Ion Ceban.

«Domnul Țîra a prezentat doar un lanț de deduceri, în opinia noastră neinspirate. Spun neinspirate pentru ca dânsul este jurnalist și om de afaceri. Prin urmare atunci cînd face uz de minciuni, o face absolut conștient. Anume ca jurnalist dînsul cunoaște care pot fi motivele acceptării sau neacceptării a unor materiale de către o platformă mediatică și probabil s-a blocat în procesul negocierilor cu aceste platforme. Cu siguranță nu a existat și nu există nicio presiune din partea PSRM, iar daca dânsul le are le poate face public și chiar le depune la organele de drept», a răspuns candidatul Ion Ceban, la solicitarea unui jurnalist de a comenta spusele lui Dumitru Țîra.

În opinia lui Ceban, Țîra se afla într-o criză de inspirație și a hotărât să se ia de noi ca să-și creeze autoritate.

«Domnule Țîra, apucați-vă de treabă. Faceți campanie, mergeți la oameni, povestiți-le viziunea de dezvoltare a Chișinăului, încercați să-i convingeți că puteți face și altceva în afară de minciuni. Zâmbiți, domnule Țîra», a mai spus Ceban.

In this article


Join the Conversation