Ion Ceban, despre manevra idioată a Guvernării, cu privire la oferirea lemnelor de foc. În acest an după cum ne spun vremurile bune, foarte mulți vor avea nevoie de lemne

Primăria Chișinău asigura anual circa 250 de familii vulnerabile cu lemne, dar numărul cererilor va crește, iar Chișinăul nu are de unde oferi aceste lemne, stocul și responsabilul...

Primăria Chișinău asigura anual circa 250 de familii vulnerabile cu lemne, dar numărul cererilor va crește, iar Chișinăul nu are de unde oferi aceste lemne, stocul și responsabilul este statul. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban.

„Și ultima la care vreau să mă refer este mințirea oamenilor cu privire la lemnele care spun că vor fi acordate familiilor care necesită ajutor. Este vorba de 3 metri steri de lemn care vor fi vândute la preț redus. Oamenii să înțeleagă, nu este vorba de 3 cuburi ci în jumătate.

Și în acest context Chișinăul a fost scos din acest proces. Aici oamenii nu au nevoie de lemne după părerea celor de la Guvernare, iar în acest an după cum ne spun vremurile bune, foarte mulți vor avea nevoie.

Ce a făcut Guvernul de această dată? A pus iar pe spatele Primăriilor grija față de oameni.
Compensațiile la gaz și în acest an în Chișinău ramân 40 de procente din factură pentru circa 20 de mii de familii nevoiașe, banii sunt alocați din bugetul municipal”, a declarat Ceban în cadrul ședinței de astăzi de la Primăria Chișinău.

In this article