Ion Ceban despre covorul din pavaj de pe aleea Vieru: Proiectele în capitală continuă

Proiectele de infrastructură în capitală continuă. Potrivit primarului general Ion Ceban, în fiecare sector sunt zeci de obiective în lucru. Edilul afirmă că se bucură că acel covor...

Proiectele de infrastructură în capitală continuă. Potrivit primarului general Ion Ceban, în fiecare sector sunt zeci de obiective în lucru. Edilul afirmă că se bucură că acel covor care este amenajat în prezent împreună cu TIKA, pe Aleea G.Vieru a stârnit comentarii pozitive din partea locutorilor.

„Să știți că întreaga Alee va fi finalizată până la finele anului, modernă și va face legătură frumoasă cu strada pietonală și parcul Catedralei. Am gândit și am propus și colegilor poate să realizăm acest proiect care vorbește despre portul național și în parcul Catedralei.

Este un simbol care ne reprezintă pe noi moldovenii. Vreau ca proiectele pe care le vom realiza să atragă câți mai mulți vizitatori și turiști care să vină, să vadă și să vorbească despre Capitala Moldovei”, a declarat Ceban.

Primarul afirmă că își dorește ca pe pietonală să se îmbunătățească mobilierul și să se facă o legătură cu aleea Vieru, până la Albișoara, iar pe viitor să se reabiliteze faleza râului Bîc care a fost curățat și în prezent are loc betonarea acestuia și menținerea curățeniei.

In this article