Ion Ceban, despre canoiștii de pe Bîc: Dacă porneau acum trei ani, precis luau o vâslă peste nas de la tot felul de balauri. Atunci nu puteai intra că era Jurassic Park

Primarul general Ion Ceban a venit cu unele replici către cei din PAS ce critică cum se administrează orașul. Edilul a vorbit și despre activiștii ce au mers...

Primarul general Ion Ceban a venit cu unele replici către cei din PAS ce critică cum se administrează orașul. Edilul a vorbit și despre activiștii ce au mers cu caiac canoe pe râul Bîc. Primarul a spus că în ultimii ani s-a investit milioane de lei în curățarea și amenajarea acestuia.

„Eu am spus săptămâna asta. Nu știu dacă ați văzut dumneavoastră nu știu câte proiecte sunt implementate în totalitate Satul european, pentru că am văzut că iarăși critica la tot felul de specialiști din PAS a venit în adresa Primăriei municipiului Chișinău. Deci, de dimineață ne trezim cu ei să comentăm toată ziua și seara că trotuarul care-i făcut nu e așa, că grădinița îi deschisă lui suficient de iluminată? Că accesele acolo nu sunt acelea? Că e școala… Fraților, voi stați cu toaletele afară la zeci de școli din Republica Moldova. Căutați vă de treabă noi aici, în Chișinău. Iar când i-am văzut pe ăștia cu kaiac canoe prin prin râulețul Bâc. Și bun, informați-ne. Ne spuneți că veniți acolo, noi o să venim, o să vă prezentăm ce am făcut, că am investit banii enorm de mult. Am curățat albia râului pe porțiunea dintre Mihai Viteazul. Nu am finalizat până la zona asta, după Grigore Vieru. Acolo ce era?

Că dacă porneau acum trei ani de zile cu caiac canoe, precis lua cineva o vâslă peste nas de la tot felul de balauri care se ascundeau acolo. Erau copaci mai mari decât vârsta dumneavoastră. Bun, poți să te arunci în albie, poți să intre în albie, că ai unde intra. Atunci nu puteai intra că era Jurassic Park. Așa a fost. Noi puteam să publicăm fotografii aici. Cam tot așa. Vine unu și începe a filozofa pe partea de trotuar, că nu îi ajunge. Haideți să mergem cu dumneavoastră de mână și sînt trotuare care nu sunt făcute în zona centrală a Chișinăului. Foarte multe. Și o să vedeți în ce dezastru poți să mergi pe acolo. Nu pentru că e după război. Le faci, ești rău, nu le faci, ești la fel de rău. Și în toată ziua critică că transportul merge numai pe acolo, ca asta nu face ca asta. Apucați-vă de lucru, că nu aveti voi timp să stați pe Facebook atâta. Eu astăzi unele știri înainte de a veni la la emisiune, am reușit într un fel, că uite, ar putea să apară întrebări. Vorbesc si in ciudat colegii mei Ioane, tu te ai uitat măcar ce scrie, că ar putea să pară că n-am avut când. Eu muncesc. Vania lucrează. Asta e ideea. E foarte simplu. Și noi de permanent acest lucru am spus Haideți toată lumea să lucreze măcar ca Vania. Și credeți mă că țara asta are sorți de izbândă și în 2030 aderăm la Uniune Europeană. Vă dau garanții”, a declarat Ceban.

In this article