Cunoscut jurnalist rus, găsit mort într-un apartament din capitala Uzbekistanului

Alexander Nechayev, redactor-șef al revistei rusești “Kinometro.ru”, a murit la vârsta de 37 de ani, informează canalul Telegram al revistei.   Denis Korsakov, un coleg și prieten al...

Alexander Nechayev, redactor-șef al revistei rusești “Kinometro.ru”, a murit la vârsta de 37 de ani, informează canalul Telegram al revistei.

 

Denis Korsakov, un coleg și prieten al jurnalistului, a declarat că Nechayev a fost găsit mort într-unul dintre apartamentele din Tașkent, capitala Uzbekistanului. El a luat legătura cu jurnalistul pentru ultima oară pe 4 martie.

“Cu mare tristețe anunțăm moartea subită a redactorului-șef al revistei Alexander Nechayev. Sașa a fost o persoană inteligentă și amabilă, un jurnalist profesionist și talentat”, a transmsis revista.

Denis Korsakov a declarat că Nechayev a plecat să locuiască la Tașkent timp de câteva luni și că plănuia să se întoarcă la Moscova în aprilie. Pe 6 martie, Nechayev era de negăsit, așa că prietenii săi i-au rugat pe cunoscuții săi din Tașkent să verifice dacă totul era în regulă.

Aceștia au venit la apartamentul închiriat împreună cu proprietarul și poliția. În acel moment, Alexander Nechayev a fost găsit mort.

Precizările procurorilor din Uzbekistan

 

Potrivit Procuraturii Generale din Uzbekistan, concluzia preliminară a examenului medico-legal a arătat că moartea lui Alexander Nechayev a fost rezultatul “insuficienței cardiopulmonare cronice și a unei boli coronariene”.

“La examinarea cadavrului, nu au fost găsite leziuni corporale și mutilări”, a precizat autoritatea de supraveghere.

In this article