Ion Ceban: Am mulțumit ambasadorului SUA din numele chișinăuienilor, pentru proiectele implementate cu succes

Primarul general Ion Ceban a avut astăzi o întâlnire cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. Aceștia doi au abordat mai multe subiecte actuale și au...

Primarul general Ion Ceban a avut astăzi o întâlnire cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. Aceștia doi au abordat mai multe subiecte actuale și au vorbit despre proiectele Chișinăului pentru anul 2023.

„Inclusiv am abordat temele ce țin de organizarea unor evenimente mari de către Primăria Chișinău și anume a Forumului Social care va avea loc în data de 4-6 mai, dar și altele cu impact cultural și social.

Am mulțumit ambasadorului din numele chișinăuienilor pentru proiectele implementate cu succes cu suportul USAID și Comunitatea mea”, a declarat edilul.

Ceban i-a vorbit despre proiectele municipalității în domeniul eficienței energetice și despre obiectivele propuse, fiind unul din cele mai stringente și actuale subiecte. În acest sens edilul a solicitat suportul pentru expertiza specialiștilor calificați.

In this article