Întrevedere: Maia Sandu cu Jürgen Hardt, purtătorul de cuvânt în chestiuni de politică externă din Germania

Prim-ministrul Maia Sandu a avut ieri o întrevedere cu Jürgen Hardt, purtătorul de cuvânt al Grupului CDU/CSU și specialist în chestiuni de politică externă, transmite Breaking News. Oficialii...

Prim-ministrul Maia Sandu a avut ieri o întrevedere cu Jürgen Hardt, purtătorul de cuvânt al Grupului CDU/CSU și specialist în chestiuni de politică externă, transmite Breaking News.

Oficialii au făcut un schimb de opinii privind evoluțiile politice din Republica Moldova. În cadrul întrevederii, Premierul a apreciat sprijinul continuu oferit țării noastre de către autoritățile Germaniei și a reiterat intenția Guvernului de la Chișinău de a îmbunătăți relațiile bilaterale cu partenerii europeni. Maia Sandu a dat asigurări că principalele obiective ale Executivului rămân lupta cu corupția, consolidarea instituțiilor statului și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor în general.

La rândul său, oficialul Jürgen Hardt a remarcat evoluțiile pozitive din Republica Moldova și a confirmat disponibilitatea autorităților Republicii Federale Germane de a continua să ofere suport și asistență tehnică țării noastre în procesul de implementare a reformelor reale, de lungă durată.

In this article


Join the Conversation