INP, Starea drumurilor la moment

Inspectoratul Național de Patrulare informează că pe parcursul nopţii şi până la moment continuă să ningă în unele regiuni ale țării, drumuri locale și trasee naționale blocate nu...

Inspectoratul Național de Patrulare informează că pe parcursul nopţii şi până la moment continuă să ningă în unele regiuni ale țării, drumuri locale și trasee naționale blocate nu sunt, însă transportul circulă cu dificultate din cauza zăpezii pe carosabil. Echipajele de patrulare însoțesc autospecialele pentru dezăpezirea drumurilor și presărarea materialului antiderapant, transmite Breaking News.

Timp de a 24 ore 457 de ofițeri de patrulare au activat în regim sporit pe întreg teritoriul țării și au intervenit la deblocarea din zăpadă la 14 unităţi de transport cu oameni. Iar conducătorii auto indiferent de timpul de afară continuă să conducă cu viteză excesivă, peste 100 de șoferi au fost depistați în trafic că conduceau cu peste limita de viteză. Totodată, avut loc 8 accidente rutiere soldate cu 8 persoane care avut de suferit diferite traumatisme.

In this article


Join the Conversation