Individ condamnat după ce a amenințat cu toporul un minor și l-a bătut pe alt bărbat cu o bâtă

Un bărbat de 50 de ani a fost condamnat la închisoare pe un termen de 15 ani, pentru comiterea mai multor infracțiuni. Potrivit Procuraturii Generale, individul a fost...

Un bărbat de 50 de ani a fost condamnat la închisoare pe un termen de 15 ani, pentru comiterea mai multor infracțiuni. Potrivit Procuraturii Generale, individul a fost acuzat de vătămarea gravă a integrității corporale, care a cauzat decesul victimei, două episoade de răpire a mijlocului de transport, jaf și furt.

Potrivit informațiilor, la data de 6 aprilie 2023, bărbatul în stare de ebrietate se afla în satul Cania, raionul Cantemir, de unde a răpit un mijloc de transport de model „Ford Transit”. Ulterior, automobilul a fost abandonat în satul Zîrnești, raionul Cahul.

În luna mai 2023, aflându-se la domiciliul său, bărbatul a comis un jaf. Acesta a lovit de mai multe ori un bărbat și i-a luat bicicleta și telefonul.

La data de 1 iunie anul trecut, individul a amenințat cu toporul un minor, a răpit motocicleta mamei sale și s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

A doua zi, la domiciliul său din raionul Cantemir, acesta a agresat un alt bărbat de 46 de ani, aplicându-i lovituri cu o bâtă din lemn în zona capului și toracelui. Victima a fost dusă la spital și după două săptămâni a decedat.

La data de 2 iunie, cu scopul de a sustrage pe ascuns bunurile altor persoane, aflându-se pe teritoriul „Mănăstirii Eroilor” din satul Stoianovca, raionul Cantemir, bărbatul a furat un telefon mobil. Prejudiciul cauzat victimei a fost de 4.500 de lei.

In this article