Alertă la bordul unui avion, după ce un bărbat complet dezbrăcat a început să alerge printre scaune

Un avion al companiei Virgin Australia a fost nevoit să se întoarcă la aeroportul de plecare după ce un pasager complet dezbrăcat a început să alerge pe culoar...

Un avion al companiei Virgin Australia a fost nevoit să se întoarcă la aeroportul de plecare după ce un pasager complet dezbrăcat a început să alerge pe culoar și a îmbrâncit un însoțitor de zbor. Incidentul s-a petrecut luni seara, la începutul unui zbor intern de 3 ore și jumătate de la Perth către Melbourne, potrivit The Independent.

Zborul VA696 a fost redirecționat înapoi la Perth din cauza unui „pasager turbulent”, conform declarațiilor companiei aeriene. Imediat ce avionul a aterizat, un echipaj de poliție din Australia l-a arestat pe bărbat. Poliția Federală Australiană a precizat că „ofițerii au arestat un bărbat după ce acesta ar fi alergat gol prin aeronavă, în timpul zborului, și a doborât la podea un membru al echipajului”. După arestare, bărbatul a fost transferat la spital pentru evaluare și se află sub supraveghere medicală.

Nu se știe cum și unde exact în avion s-a dezbrăcat bărbatul, nici motivul pentru care a făcut acest gest. „Dintr-o dată am auzit pe cineva alergând pe culoar și l-am văzut pe tipul acesta fără haine. Inițial poți să ai senzația că, Doamne ferește, ar putea fi un atac. Este cu adevărat traumatizant să fii în avion și să te trezești într-o asemenea situație”, a relatat pentru presa locală un alt pasager.

Bărbatul care a provocat incidentul va apărea în instanță pe 14 iunie, însă acuzațiile cu care se confruntă încă nu au fost anunțate. Compania aeriană și-a cerut scuze față de ceilalți pasageri pentru neplăcerile cauzate de acest incident.

In this article