Îndemnul meu este să ieșim din această perioadă cu lecția învățată! – spune Igor Dodon în mesajul dedicat încheierii anului de studii

Președintele țării, Igor Dodon, a venit cu un mesaj dedicat încheierii anului de studii. Șeful statului a menționat că în 2020 „luna mai pleacă așa cum a venit...

Președintele țării, Igor Dodon, a venit cu un mesaj dedicat încheierii anului de studii. Șeful statului a menționat că în 2020 „luna mai pleacă așa cum a venit – în liniște și izolare. Deși nu va răsuna la propriu clopoțelul în cadrul festivităților de încheiere a anului de învățământ, sunetul lui se face auzit în sufletele elevilor, ale profesorilor și părinților”.

Președintele a menționat că a fost un greu, iar situația generată de COVID-19, ne-a oferit posibilitatea de a înțelege că se poate învăța/preda și altfel, „că profesorii sunt foarte flexibili și receptivi, iar elevii – dispuși să învețe în orice condiții”.

La final, Igor Dodon a venit cu un îndemn: “Să ieșim din această perioadă cu lecția învățată! Să conștientizăm gradul de responsabilitate al fiecăruia dintre noi! Să fim solidari în drumul nostru spre succes!”

In this article