Incendiu în orașul Strășeni. Proprietara unei case, la un pas de a se intoxica cu fum

În seara zilei de 27 aprilie angajații IGSU au intervenit la lichidarea unui incendiu în municipiul Strășeni pe strada Toma Ciorbă 43. Apelul la 112  a fost înregistrat...

În seara zilei de 27 aprilie angajații IGSU au intervenit la lichidarea unui incendiu în municipiul Strășeni pe strada Toma Ciorbă 43. Apelul la 112  a fost înregistrat la ora 17:34.

Potrivit IGSU, arderea s-a produs într-o casă de locuit. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri Buiucani. Ajunși la fața locului salvatorii au stabilit că incendiul a izbucnit în bucătăria locuinței.

Datorită intervenției operative a pompierilor o femeie în vârstă de 65 de ani, care risca se se intoxice cu produsele de ardere a fost salvată din încăperea afectată de flăcări. Incendiul a fost localizat la ora 18: 07 și lichidat la ora 18: 17. În urma incendiului focul a afectat ușa și podeaua din bucătăria, iar femeia salvată a fost preluată de Serviciul asistență medicală urgentă la spital pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

In this article