Incediu produs într-o casă din localitatea Copanca a raionului Căușeni

Ieri, 21 iulie, pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați să intervină la lichidarea unui incendiu care s-a produs într-o casă de locuit cu trei...

Ieri, 21 iulie, pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați să intervină la lichidarea unui incendiu care s-a produs într-o casă de locuit cu trei camere în localitatea Copanca a raionului Căușeni, transmite Breaking News.

La fața locului au fost îndreptate două autospeciale de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că o cameră de locuit a fost cuprinsă de flăcări, iar în interiorul casei inundate cu fum se aflau doi minori.

Pompierii în mod de urgență au evacuat cei doi copii în vîrstă de 12 și 6 ani. Micuții nu au avut de suferit. Mai mult, în timpul intervenției salvatorii au depistat și au evacuat o butelie de gaz tip propan-butan, astfel evetînd riscul unei deflarații. Pompierii au reușit localizarea incendiului în cel mai scurt timp.

În urma incendiului focul a afectat mai multe bunuri materiale dintr-o cameră cu suprafața de 20 m2. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

 

In this article


Join the Conversation