Încă 100 001 mii de copaci au fost plantați în capitală

100 001 mii copaci au fost plantaţi în Chişinău pe parcursul unui an. Primarului general Ion Ceban, astăzi, împreună cu Tinerii de la Centrul Municipal de Tineret din...

100 001 mii copaci au fost plantaţi în Chişinău pe parcursul unui an. Primarului general Ion Ceban, astăzi, împreună cu Tinerii de la Centrul Municipal de Tineret din Chișinău au plantat al 100 001 arbore, specia tei, iar locul a fost ales în preajma Monumentului domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt.

„Tinerii sunt viitorul Țării! Mulțumesc pentru implicarea lor în viața cotidiană a orașului. În acest fel, în Capitală, Campania de plantare din acest an se declară închis. Așa cum spuneam obiectivul nostru a fost plantarea a 100 de mii de copaci.

Nu ne oprim aici. Campania de plantare a arborilor în municipiul Chişinău va continua începând cu primăvara anului viitor. Mare mulţumesc le spun tuturor angajaților Primăriei, locuitorilor, tinerilor, agenţilor economici, reprezentanților misiunilor diplomatice şi a organizaţiilor internaţionale, ONG-urilor şi voluntarilor, care s-au alăturat iniţiativei Primăriei Chișinău şi au participat la acţiunile de plantare în cadrul Campaniei lansate acum un an”, a declarat Ceban.

Edilul afirmă că orașul Chişinăul merită să arate frumos, cu zone verzi amenajate, străzi şi trotuare curate şi oameni fericiţi.

„Prin acțiunile noastre, Chişinăul recapătă titlul de ,,Cea mai verde capitală din Europa””, a conchis primarul.

In this article