În regiunea Belgorod, Rusia, a fost instituită o alertă de raid aerian

În regiunea Belgorod, Rusia, a fost instituită o alertă de raid aerian. Localnicii raportează o explozie puternică în centrul orașului, lângă gară. Voluntari ruși care luptă de partea...

În regiunea Belgorod, Rusia, a fost instituită o alertă de raid aerian. Localnicii raportează o explozie puternică în centrul orașului, lângă gară. Voluntari ruși care luptă de partea Ucrainei le cer civililor din regiunile Kursk și Breansk care nu au timp sau nu au posibilitatea de a se evacua, să meargă imediat în adăposturi.

„Toți locuitorii din regiunile Kursk și Breansk care nu au timp sau nu au posibilitatea de a evacua, merg imediat la adăposturi!”, au anunţat pe Telegram trei unităţi de luptă pro-Ucraina, denumite Legiunea Libertatea Rusiei, Corpul de Voluntari Ruşi şi Batalionul Siberian.

Apelul voluntarilor ruşi care luptă pentru Ucraina vine la o zi după ce aceste grupări au anunțat atacuri împotriva a două mari oraşe ruseşti situate în apropiere de graniţa cu Ucraina şi i-au îndemnat pe civili să părăsească aceste zone.

In this article