În luna mai pensiile vor fi achitate la timp, confirmat CNAS

Casa Naţională de Asigurări Sociale informează că în luna mai, pensiile şi alte prestaţii sociale vor fi achitate la timp, transmite Breaking News. Pe 2 mai, au fost...

Casa Naţională de Asigurări Sociale informează că în luna mai, pensiile şi alte prestaţii sociale vor fi achitate la timp, transmite Breaking News.

Pe 2 mai, au fost transferate la Poşta Moldovei sursele financiare pentru zilele de plată a pensiilor pe 3 şi 4 mai. Azi, 3 mai, conform graficului, CNAS va face transferul pe contul „Poşta Moldovei” pentru zilele de plată a pensiei pe 5, 6, 7 mai, iar pentru plata pensiei pe 8, 9, 10 mai transferul va fi efectuat pe 7 mai.

Reamintim că, pentru acei beneficiari, care primesc pensia pe 1 şi 2 mai, banii au fost transferaţi prestatorului de servicii de plată pe data de 26 aprilie, curent.

Pentru acei beneficiari, care primesc pensia la card bancar, transferul se va face la 3 mai, curent.

Totodată, CNAS aduce la cunoştinţa cetăţenilor că în legătură cu sărbătorile din luna mai, subdiviziunile teritoriale şi oficiul central al Casei Naţionale nu vor activa pe 6, 9, 10 mai 2019. Ziua de sâmbătă, 18 mai 2019, va fi lucrătoare.

In this article


Join the Conversation