În loc de 19.400 i-a dat doar 9.400. Tânăra din imagini căutată după ce a dus de nas o casieriță de la un schimb valutar

Ofiţerii de investigaţie și urmărire penală ai Inspectoratului de Poliție a sectorului Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sunt în căutarea femeii din imagini. Aceasta...

Ofiţerii de investigaţie și urmărire penală ai Inspectoratului de Poliție a sectorului Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sunt în căutarea femeii din imagini.

Aceasta este suspectată de faptul că în timp ce se afla la ghișeul unei bănci comerciale, având scopul dobândirii ilicite a bunurilor altei persoane, cu bună știință a dus în eroare casierița. Incidentul a avut loc la data de 01 aprilie curent, când femeia dorind să cumpere 950 euro, pentru care trebuia să achite suma de 19 400 lei, aceasta a achitat doar 9 400 lei.

În acest context a fost inițiat un proces penal care se examinează prin prisma art. 190 CP ,,Escrocherie”. Conform legislației în vigoare, infracțiuneaa se pedepsește cu amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

In this article