În Ekaterinburg, forțele de ordine au întrerupt o petrecere erotică închisă

Evenimentul, numit Blue Velvet, a avut loc la clubul Fabrika. Biletele trebuiau cumpărate în avans, iar numărul de locuri a fost limitat. Accesul la petrecere se putea face...

Evenimentul, numit Blue Velvet, a avut loc la clubul Fabrika. Biletele trebuiau cumpărate în avans, iar numărul de locuri a fost limitat. Accesul la petrecere se putea face doar prin parolă, iar locul de desfășurare era cunoscut doar de participanții la eveniment. Toate acestea, însă, nu i-au salvat pe invitați de vizita forțelor de ordine.

Poliția a făcut un recensământ al invitaților la petrecere (au numărat în total aproximativ 270 de persoane), iar trei dintre cei care au refuzat examinarea medicală au fost acuzați de “consum de stupefiante sau substanțe psihotrope”. Pe numele părinților celor doi minori prinși la eveniment, au întocmit protocoale privind neîndeplinirea obligațiilor părintești. Iar pe șoferi – zece protocoale “pe linie de poliție rutieră”.

Valery Gorelykh, șeful serviciului de presă al Ministerului de Interne din regiunea Sverdlovsk, a raportat că poliția din Ekaterinburg și alte agenții de aplicare a legii au efectuat un “raid de rutină, planificat, preventiv”, menit să “stabilizeze situația operațională” din oraș.

Video: Ura.ru

In this article