Implementarea Acordului de Asociere cu UE, unul dintre subiectele, discutate de Igor Dodon la München

Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu o delegație de deputați ai Bundestagului german condusă de Fritz Felgentreu, Vicepreședintele Comisiei pentru Securitate și Apărare din...

Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu o delegație de deputați ai Bundestagului german condusă de Fritz Felgentreu, Vicepreședintele Comisiei pentru Securitate și Apărare din Bundestag, Președintele Forumului germano-moldovenesc. În cadrul discuțiilor, șeful statului i-a informat pe oficialii germani despre programul ambițios de reforme pe care Guvernul Chicu intenționează să-l realizeze, transmite Breaking News.

„În special, am reconfirmat atașamentul țării noastre pentru promovarea unei politici externe echilibrate, care presupune îndeplinirea angajamentelor internaționale asumate, inclusiv implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană și restabilirea unui parteneriat strategic deplin cu Federația Rusă”, a menționat Igor Dodon.

Președintele a vorbit și despre reforma justiției. Igor Dodon a reiterat că aceasta se va desfășura în strictă conformitate cu recomandările partenerilor externi și cu respectarea normelor și standardelor internaționale.

In this article

Join the Conversation