Ilie Ceban îndeamnă la menținerea curățeniei în parcurile Chișinăului

Păstrați curățenia! Primăria Chișinău urmează să întreprindă măsuri pentru combaterea problemelor apărute în urma activităților recreative ale locuitorilor. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Capitalei, Ilie Ceban, în...

Păstrați curățenia! Primăria Chișinău urmează să întreprindă măsuri pentru combaterea problemelor apărute în urma activităților recreative ale locuitorilor. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Capitalei, Ilie Ceban, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale.
„În acest weekend, temperaturile generoase au predispus oamenii să iasă din case la plimbare în parcuri, iar din păcate, în urmă au fost lăsate mormane de gunoi, deteriorări, distrugeri a bunurilor din spațiile verzi”, a declarat Ilie Ceban.

Pentru a contracara aceste aspecte, viceprimarul a solicitat cooperarea și sprijinul preturilor pentru a asigura o monitorizare constantă a situației.
„Anterior, la ședințele operative participa și reprezentantul poliției, de aceea, rog ca să participe la ședințe și un reprezentant al MAI și rog preturile să organizeze raiduri pentru zilele de sâmbătă și duminică, agenți constatatori. Asta, pentru a atenționa locuitorii despre acest aspect iar unde nu se reacționează, aceștia să fie sancționați. În fiecare weekend vor fi persoane de serviciu care vor efectua aceste raiduri”, a conchis Ilie Ceban.

Este de menționat, în contextul temperaturilor ridicate, începând cu ziua de astăzi, Primăria Chișinău va semna dispoziția privind sistarea agentului termic.

In this article