Ilan Șor: Sandu a decis să desființeze Moldova ca stat

Maia Sandu, în calitate de președinte, lucrează asiduu la distrugerea completă a Republicii Moldova ca stat independent. Posturile cheie sunt deja ocupate de 12 oficiali români – de...

Maia Sandu, în calitate de președinte, lucrează asiduu la distrugerea completă a Republicii Moldova ca stat independent. Posturile cheie sunt deja ocupate de 12 oficiali români – de la fost ministru, la fost procuror. Opinia a fost exprimată de politicianul și omul de afaceri Ilan Șor pe canalul său de Telegram.

“Ce este aceasta, dacă nu o preluare treptată a puterii! Asta este ceea ce se întâmplă. Iar cei numiți în funcție se simt foarte confortabil: zero responsabilitate. Au tăiat cu fierăstrăul și au plecat.

Beneficiile sunt evidente”, a comentat el.
Potrivit lui, aceștia ocupă diverse funcții guvernamentale, conduc instituții importante responsabile în domenii de securitate, energie, transporturi și lucrează în calitate de consilieri la diferite niveluri.

“Așadar, pe cine servește doamna Sandu? Răspunsul, din păcate, este, de asemenea, evident. Cu siguranță nu cetățenilor Republicii Moldova”, a concluzionat Ilan Șor.

In this article